Oude pagina: Over ons

Wanneer je op deze pagina bent beland vraag je je wellicht af waarom je met ons zou samenwerken.

Hier lees je in het kort of we jou kunnen helpen.

Wil jij:

– Eindelijk jouw boek schrijven en zo een verschil maken in het leven van anderen
– Met passie ondernemen én succesvol zijn
– Betere relaties met klanten opbouwen en meer omzet maken
– Jouw kennis en verhaal delen met anderen
– Meer vrije tijd om van het leven te genieten

En misschien is het onderstaande op jou van toepassing:

– Je hebt een idee voor jouw boek maar weet niet hoe je daaraan moet beginnen.
– Je blijft soms hangen in het nadenken en plannen maken en stelt het DOEN uit.
– Je bent overwerkt en onderbetaald en weet niet hoe je dat moet omkeren

Herken jij één of meer van bovenstaande zaken? En zoek je experts die jou kunnen verder helpen? Wij staan voor je klaar!

Sales & Dreams

salesWij helpen ondernemers bij het schrijven van hun boek. Maar we stoppen niet bij het schrijven alleen. Als ondernemer wil je ook dat het een succes wordt, dat je een uitgever vindt, dat het boek in de boekenwinkel ligt maar vaak nog belangrijker… dat het verkocht en gelezen wordt! Wij helpen je van A tot Z…

Dit is waar wij jou mee kunnen helpen:

– Hoe schrijf je jouw boek in 30 dagen?
– Hoe vind jij een uitgever die voor jou door een vuur gaat?
– Hoe verkoop je 1000 boeken in 90 dagen?
– Hoe geef je een TOP-presentatie over jouw boek?
– Hoe breng ik mijn boek in de wereld als ik geen uitgever heb?
– 101 SalesTIPS voor Schrijvers/ Ondernemers

Door middel van trainingen, coaching en producten zoals video- en audio-thuisstudie cursussen zetten we ondernemers aan om het maximale uit hun onderneming en hun leven te halen.

Onze visie:
“We believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a real change in this world. By empowering entrepreneurs to write their book they can really make a difference in the life of others and live the life they´ve always wanted.”

Sales & Dreams leert alleen wat werkt. Walk your Talk!! De strategieën en tools waarmee wij onze eigen organisatie en levens vormgeven en waarmee wij succes creëren, zijn de strategieën en tools die wij onze studenten aanreiken om zelf te implementeren.

In onze live en online trainingen is er ruimte voor elke individuele deelnemer. Er wordt ingespeeld op behoeften, noden en vragen met als doel de deelnemer echt stappen te laten maken. Onze trainingen zijn ontwikkeld vanuit de intentie om studenten te helpen hun potentieel ten volle te benutten.

——————–

Ine Van Hofstraeten
8427ine uitsnede (2)

Ik ben Ine Van Hofstraeten (1982). Van opleiding ben ik Industrieel Ingenieur Chemie, maar ik stapte na mijn studies met nul ervaring in Sales. Ik liep grandioos tegen mezelf en het verkopen aan maar volgde tal van Sales en Persoonlijke Ontwikkelingscursussen om mezelf te verbeteren.
In acht jaar bouwde ik een bedrijf van nul op tot een business met een omzet van 1,5 miljoen euro.

Naast trainingen om beter te worden in Sales help ik ondernemers om hun expertpositie te vergroten door het schrijven (én het succesvol maken) van een boek.

Met mijn boek Topverkoper in 20 weken en het ebook Topverkoper in no-time met de SELL®- methode wil ik het vak verkopen als dagelijkse vaardigheid toegankelijk maken voor iedereen. Ik neem startende verkopers en beginnende ondernemers, die het moeilijk vinden om zichzelf of hun product te verkopen, mee aan de hand van een bewustwordingsproces en laat hen zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om te verkopen.

 

Mijn missie:
“I want to teach 1000 entrepreneurs to get their passion out.”

 

Naast Sales ben ik een gepassioneerd Schrijver. Je kan mijn kortverhalen en teksten lezen Simpelweg Gelukkig Zijnop www.passievoorschrijven.be. Op basis van drie woorden schrijf ik in vijf minuten een kortverhaal. Mijn boek Simpelweg gelukkig zijn is een feel good boek met als doel de lezer in of net uit de luie zetel te trekken om werk te gaan maken van datgene wat hij al altijd heeft willen doen. Meer info vind je op www.passievoorschrijven.be/simpelweg-gelukkig-zijn/

Mijn derde boek Sam is een verhaal over liefde, hoop en loslaten wat niet langer bij je hoort. En dat je soms moet verliezen om te winnen…

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Klik hier voor de link naar “Passie voor Schrijven”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *