Schrijfweek 2015

Begin nu met het schrijven van jouw boek!

Inspirerende Schrijfweek in het authentieke klooster St.-Raphael in Montenau, het hartje van de Oost-Belgische Hoge Ardennen.

Een eigen boek schrijven? Een passie die je met anderen wilt delen? Of anderen inspireren? Tijdens de schrijfweek helpen wij jou bij het schrijven van jouw boek!

En dat allemaal in een oase van rust en een adembenemende omgeving die jou omringt.

Als je dit leest is het jouw moment om eraan te beginnen!

 

“Deze Training is eigenlijk 3 trainingen in 1! Je leert hoe je moet beginnen met jouw boek, hoe je het schrijft en hoe je het uitgeeft. De training is voor iedereen die op het punt staat om een non-fictie boek te schrijven. Deze training is onmisbaar!”
– Dinand Reiling, Oprichter van Dinand Medisch Uitzendbureau

 

 

Tijdens de schrijfweek leren we jou van A tot Z hoe jij begint aan het schrijven van jouw boek. Je leert het systeem dat elke succesvolle bestsellerauteur al jaren gebruikt.

Wat je leert tijdens de schrijfweek:

• De Mindset van een Bestsellerauteur
• Hoe jij volhoudt tot op het einde!
• Hoe jij een magisch onderwerp kiest waardoor succes onvermijdelijk wordt
• De Speedwriting oefening waardoor jij in 30 dagen jouw boek schrijft!
• Hoe jij een volledige blauwdruk maakt van jouw boek
• 7 Tips om Writer´s Block te voorkomen
• 6 Manieren om jouw boek uit te geven
• Hoe jij ervoor zorgt dat een Bestsellerauteur jouw boek aanbeveelt!
• Hoe jij contact zoekt met een uitgever!
• En tal van Tips & Tricks om jouw boek te schrijven

… En je kan in alle rust schrijven in jouw kloosterkamer …

 

“Ine leert een uiterst practische allround methode waarmee ik echt zo kan beginnen mijn boek te schrijven. Duidelijk kader (precies mijn behoefte). Heldere do´s en dont´s. De Training is een absolute aanrader als je je ei wilt leggen! Chapeau!”
– Karo van der Burgt, Coach

Waar?

Klooster St-Raphael in Montenau

Montenau ligt in België, in het Duitstalige gebied van de provincie Luik en in de schilderachtige streek van de rivier de Amel. Het is een buitengewoon prachtige omgeving. Ideaal om in alle rust jouw boek te schrijven, te wandelen en te genieten van de kalmte en de zuivere lucht. Juist achter het klooster stroomt een riviertje met zuiver water waar je je kan verfrissen.

Montenau, een dorpje in het hart van de Oostkantons is een paradijs voor wandelaars. Het klooster ligt vlak aan de bosrand. Uitgestrekte bossen zoals het Wolfsbusch wisselen af met de prachtige en romantische valleien van Emmels en Amel. Ook op cultureel en historisch gebied heeft deze streek veel te bieden.

Praktisch

Schrijfweek van dinsdag 28 april tot en met zondag 3 mei 2015

  • 1 persoonskloosterkamer: € 899,-
  • 2 persoonskloosterkamer: € 799,-

Deze prijzen zijn inclusief BTW, verblijf in een authentieke kloosterkamer, drie maaltijden per dag, drankjes bij de maaltijden. (Transport naar Montenau is niet inbegrepen)

“Ine is een erg gedreven trainer. Ze komt terzake en brengt de kennis op een duidelijke en aangename manier over. Ik heb heel veel info gekregen en ben zeer tevreden van de opleiding. Je merkt dat ze het graag doet.”
– Andries Corbijn, Freelance Business controller

 

Ben jij op zoek naar een locatie om in alle rust jouw boek te schrijven? Boek dan nu jouw verblijf en schrijf in alle rust tijdens de Schrijfretraite!