Write Your Book in 30 Days

Heb jij een verhaal dat je wilt vertellen? Wil jij jouw kennis delen met de wereld? Dan moet je echt een boek schrijven!

De Write Your Book in 30 Days training is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw boek er ook echt komt. Dus schrijf je alleen in als je gecommitteerd bent om dit te doen.

In de WRITE YOUR BOOK in 30 Days training leer je:

  • Het systeem dat elke succesvolle bestsellerauteur al jaren gebruikt.
  • Hoe je een overzicht van je boek maakt, zodat je precies weet wat er in je boek zal staan, en waar.
  • Een Unieke Techniek die jouw boek anders maakt dan alle anderen!
  • Mindset die ervoor zal zorgen dat jouw boek er ook echt komt!
  • Ultieme Methode van Speedwriting om jouw boek te schrijven.
  • Hoe je een uitgever benadert
  • En veel meer….

Om een verschil te maken moet jij de EXPERT worden in jouw domein. En hoe kan dat beter door jouw kennis te verpakken in een boek!

Tijdens de training zal je merken dat een boek schrijven niet zo moeilijk is. Je hoeft niet geboren te zijn als schrijver! Iedereen kan een boek schrijven als je het stappenplan maar volgt dat ik je tijdens de training zal geven.

 

België – 21 november 2015

Meld_je_nu_aan_blue

 

 

Waarom deze Training voor jou is?

Ik merk vaak dat ondernemers een passie hebben maar om een of andere reden lijken ze niet door te dringen tot de klant. Of ze hebben problemen om de juiste klant te bereiken. Of de klant wil niet kopen.

Waarom wil ik jou helpen?

Ik ben al 10 jaar met Sales bezig en ik weet hoe moeilijk het is. Na mijn studies van Ingenieur startte ik met nul Sales ervaring en bouwde ik op 8 jaar tijd een bedrijf van nul op tot een omzet van 1,5 miljoen euro. En dat ging niet altijd over rozen. Ik heb dus in jouw schoenen gestaan.

En ik ben een schrijver in hart en nieren. Voor mijn eerst non-fictie boek, Topverkoper in 20 weken heb ik binnen de maand een uitgever gevonden. Mijn andere boeken vind je hier. Daarnaast kan je mijn verhalen lezen op www.passievoorschrijven.be en mijn tweewekelijkse Salestips op www.topverkopertips.be.

Wat heb ik bedacht om jou te helpen?
Er zijn tal van schrijftrainingen op de markt maar ik doe niet wat zij doen. Ik leer jou het systeem dat elke bestseller auteur gebruikt om zijn boek te schrijven. Ik heb niet alleen succes gekend maar ook tegenslagen. Ik weet ook wat je niet moet doen en ook dat vertel ik jou.

Lees hier wat anderen zeggen:

Karo van der Burgt, Coach – Energiemanager

“Een uiterst practische allround methode waarmee ik echt zo kan beginnen mijn boek te schrijven. Duidelijk kader (precies mijn behoefte). Heldere do´s en dont´s. De Write Your Book training is een absolute aanrader als je je ei wilt leggen! Chapeau!”

 

Andries Corbijn, Freelance Business controller

“Ine is een erg gedreven trainer. Ze komt terzake en brengt de kennis op een duidelijke en aangename manier over. Ik heb heel veel info gekregen en ben zeer tevreden van de opleiding. Je merkt dat ze het graag doet.”

 

Dinand Reiling, Oprichter van Dinand Medisch Uitzendbureau

” De Write Your Book Training is eigenlijk 3 trainingen in 1! Je leert hoe je moet beginnen met jouw boek, hoe je het schrijft en hoe je het uitgeeft. De training is voor iedereen die op het punt staat om een non-fictie boek te schrijven. Deze training is onmisbaar!”

 

 

JOUW SPECIALE DEAL: € 97,00

 

België – 21 november 2015
Meld_je_nu_aan_blue

 

Mogelijkheid tot lunch. (zie vervolgmail)
Na inschrijving krijg je een mail met alle praktische zaken.

Voertaal:
Het seminar wordt in het Nederlands gegeven.

Twijfel je nog? Kijk hier een filmpje over de training.