Schrijfretraite 2015

Ben jij op zoek naar een locatie om in alle rust jouw boek te schrijven?

 

schrijfretraiteTijdens de Schrijfretraite in het authentieke klooster St.-Raphael in Montenau, het hartje van de Oost-Belgische Hoge Ardennen vind je het allemaal!
Heb jij een idee voor een boek maar vind je de tijd niet door de alledaagse beslommeringen? Wil je er even tussenuit om echt te focussen op het schrijven van jouw boek? Laat je betoveren en inspireren door de prachtige omgeving van Montenau!
 

Waar?

Klooster St-Raphael in Montenau

Montenau ligt in België, in het Duitstalige gebied van de provincie Luik en in de schilderachtige streek van de rivier de Amel. Het is een buitengewoon prachtige omgeving. Ideaal om in alle rust jouw boek te schrijven, te wandelen en te genieten van de kalmte en de zuivere lucht. Juist achter het klooster stroomt een riviertje met zuiver water waar je je kan verfrissen.

Montenau, een dorpje in het hart van de Oostkantons is een paradijs voor wandelaars. Het klooster ligt vlak aan de bosrand. Uitgestrekte bossen zoals het Wolfsbusch wisselen af met de prachtige en romantische valleien van Emmels en Amel. Ook op cultureel en historisch gebied heeft deze streek veel te bieden.

schrijfretraite

 

Praktisch

Schrijfretraite van dinsdag 28 april tot en met zondag 3 mei 2015

  • 1 persoonskloosterkamer: € 649,-
  • 2 persoonskloosterkamer: € 549,-

Tijdens jouw schrijfretraite zijn wij er voor jou. Je kan ter plaatse individuele schrijfcoaching reserveren.

Deze prijzen zijn inclusief BTW, verblijf in een authentieke kloosterkamer, drie maaltijden per dag, drankjes bij de maaltijden. (Transport naar Montenau is niet inbegrepen)

 

 

Wil jij leren hoe je van A tot Z jouw boek schrijft? Volg onze Schrijfweek en schrijf je nu in!