Voor de lezer

 

“Doe eens rustig aan! Maak het jezelf toch niet zo moeilijk! Geniet nu eens van de kleine dingen!”
Klinkt dat bekend? Het heeft een tijd geduurd voor ik het snapte en soms vergeet ik het nog wel eens. Maar het is, oh, zo waar!

Met dit boek Simpelweg gelukkig zijn wil ik een zaadje planten. Iemand zei me onlangs dat een leven zonder doel geen leven is. Ik ben het daar helemaal mee eens.
Ik weet, voor mezelf, dat de grote dromen me wakker houden. Ze geven me een drive. Ze maken dat ik ’s morgens uit mijn bed wil springen om aan de dag te beginnen.
Ik hou er af en toe wel van om als toerist rond te lopen maar ik ben altijd blij als ik de gids kan zijn.
Ik hoop dat dit boek een gids kan zijn voor jou. Op weg, een stukje dichter bij…

 Simpelweg gelukkig zijn!

 

Waar het boek over gaat

Het boek gaat niet alleen over gelukkig zijn. Simpelweg gelukkig zijn! gaat niet over de illusie van het zweverige ´gelukkig zijn´. Het gaat vooral over hoe rotslecht je je soms kan voelen. Als je naar de cover kijkt zie je de strijd van het donkere, de zware periode die ieder van ons soms doormaakt. Maar het licht en het speelse in het groene en de titel is wat er klaar ligt als je om je heen durft te kijken, door het donkere heen.

Toen ik het boek schreef zat ik midden in die donkere periode. Maar bij het schrijven van elk verhaal was daar het lichte. Het gevoel dat toen naar boven kwam was hetzelfde gevoel dat je krijgt als je denkt aan iemand die je graag hebt. Het is een puur gevoel van dankbaarheid, geluk, warmte en vooral liefde. En dat kan je op elk moment oproepen… als jij er zelf voor kiest…

Wat jij gelooft is waar…

Wil je het eerste deel gratis lezen? KLIK HIER!

Het boek BESTELLEN? Ga naar Fnac, Standaard Boekhandel of www.bol.com!

Een gesigneerd exemplaar? Stuur een mail met jouw adresgegevens naar info@salesanddreams.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *