Anderen over het boek

Verschijnt op 5 februari 2015

´Ik vind dat je het zeer pakkend neerzet en zodra ik het nieuwste deel lees denk ik… Ik wil meer!´
– Lizet Jacobs

 

´Goed begin!!! Dit smaakt naar meer!!! Ik kijk uit naar deel 4 van het boek.´
– Ria Geurts

 

´Ik wil meteen meer lezen! Wijze les wat je zegt: ´Vaak doe je dingen niet omdat je er bang voor bent. Je zegt dingen niet omdat je bang bent voor de reactie van de ander. Maar de waarheid is altijd minder erg.´ Dit zouden we allemaal meer moeten doen.´
– Daya Geerts

 

´Leuk en met veel zelfreflectie en humor geschreven. Je ziet het met een glimlach op je lippen voor je ogen gebeuren! Zalige chicklit !!!´
– Hilde De Clerck

 

´Schitterend verhaal!´
– Philippe Van Hoeck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *