Voor de lezer

 

De controle nemen over jouw leven

Je kan alles als je maar in jezelf gelooft! We laten ons vaak tegenhouden door de gedachten in ons hoofd. Gedachten die ons vertellen dat we het niet kunnen. Dat het moeilijk is. Dat verkopen iets negatief is. Dat we er niet voor gestudeerd hebben. Niet slim genoeg, te klein, te groot of te weinig capaciteiten hebben.

Als beperkende gedachten je tegenhouden..

Als startende verkoper of ondernemer loop je vaak tegen je eigen grenzen aan. Het zijn de gedachten in je hoofd die jou ervan weerhouden echt succesvol te zijn.

Wat jij gelooft is waar

De wereld vraagt jou om stappen te zetten, vooruit te denken en voorbij te gaan aan de beperkende gedachten in je hoofd. Je kan veel meer dan wat jij gelooft!

Jij bepaalt of je wint of verliest

Het is tijd om er voor de volle honderd procent voor te gaan. Stop met uitvluchten verzinnen. Het is niet de economische crisis die jou doet falen. Jij bepaalt of je wint of verliest. In elke crisis is er een winnaar en een verliezer. Jij bepaalt aan welke kant je wilt staan.

Waar het boek over gaat

Dit boek gaat over ontwaken, actie ondernemen en vooruit gaan. Het legt jou stap voor stap uit hoe jij het potentieel van een topverkoper in jezelf kan ontwaken. Want ook al geloof je het zelf nog niet, het zit in jou…

Wil je de eerste 4 hoofdstukken GRATIS lezen? Schrijf je nu in.

Je kan het boek bestellen via www.proxisazur.be. Klik hier.

——————

Volg mij op Twitter :

Vind ons leuk op Facebook door op deze link te klikken.


View Ine Van Hofstraeten's profile on LinkedIn