Onweerstaanbaar Aanbod

Veel ondernemers denken dat als je maar hard genoeg roept, de klant uiteindelijk van jou zal kopen. Dat als je maar hard genoeg werkt je succesvol zal zijn. Maar veel ondernemingen falen de dag van vandaag.

Dat betekent dat jij iets moet doen dat niemand anders doet. Om een verschil te maken moet jij de EXPERT worden in jouw domein. En hoe kan dat beter door jouw kennis te verpakken in een boek!

Ik heb de training WRITE YOUR BOOK in 30 Days! ontwikkeld om jou te leren hoe je succesvol wordt met jouw business! Als jij een boek in handen hebt zal jouw klant niet meer moeilijk doen over prijs. Je zal je niet meer moeten verantwoorden waarom je duurder bent. Je krijgt een helder verhaal dat voor zich spreekt.

Wil je meer bereiken door minder te werken? Dan ben je op de juiste plaats!

Tijdens de training zal je merken dat een boek schrijven niet zo moeilijk is. Je hoeft niet geboren te zijn als schrijver! Iedereen kan een boek schrijven als je het stappenplan maar volgt dat ik je tijdens de training zal geven.

Wil jij ondernemen met passie én succesvol zijn? Wil jij meer vrije tijd en de financiële middelen om ook echt van je leven te genieten?

Dan is er de WRITE YOUR BOOK in 30 Days!

Meld_je_nu_aan_blue

21 februari 2015

 

Waarom deze Training voor jou is?

Ik merk vaak dat ondernemers een passie hebben maar om een of andere reden lijken ze niet door te dringen tot de klant. Of ze hebben problemen om de juiste klant te bereiken. Of de klant wil niet kopen.

Waarom wil ik jou helpen?

Ik ben al 10 jaar met Sales bezig en ik weet hoe moeilijk het is. Na mijn studies van Ingenieur startte ik met nul Sales ervaring en bouwde ik op 8 jaar tijd een bedrijf van nul op tot een omzet van 1,5 miljoen euro. En dat ging niet altijd over rozen. Ik heb dus in jouw schoenen gestaan.

En ik ben een schrijver in hart en nieren. Voor mijn eerst non-fictie boek, Topverkoper in 20 weken heb ik binnen de maand een uitgever gevonden. Mijn andere boeken vind je hier. Daarnaast kan je mijn verhalen lezen op www.passievoorschrijven.be en mijn tweewekelijkse Salestips op www.topverkopertips.be.

—————-

Onze visie:
“We believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a real change in this world. By empowering entrepreneurs to write their book they can really make a difference in the life of others and live the life they´ve always wanted.”

Mijn missie:

“I want to help 1000 entrepreneurs to get their passion out.”

—————-

Wat heb ik bedacht om jou te helpen?
Er zijn tal van schrijftrainingen op de markt maar ik doe niet wat zij doen. Ik leer jou het systeem dat elke bestseller auteur gebruikt om zijn boek te schrijven. Ik heb niet alleen succes gekend maar ook tegenslagen. Ik weet ook wat je niet moet doen en ook dat vertel ik jou.

UNIEK AANBOD!
Allemaal leuk en aardig, maar wat kost het nu en wat is het aanbod?

Super-aanbod: Write Your Book in 30 Days!
Hoeveel is het jou waard? Jouw boek in handen houden…Weten hoe je ervoor kan zorgen dat klanten met jou in zee willen gaan? Eindelijk te weten komen hoe jij met passie kan ondernemen maar er OOK van kunnen leven….Eindelijk een verschil kunnen maken in het leven van anderen EN in dat van jezelf!

De waarde van deze training is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

Maar wees gerust… ik ga je geen duizenden euro´s aanrekenen.

De normale prijs: € 975,00. Maar dit betaal jij dus NIET!


Lees hier wat anderen zeggen:

Karo van der Burgt, Coach – Energiemanager

“Een uiterst practische allround methode waarmee ik echt zo kan beginnen mijn boek te schrijven. Duidelijk kader (precies mijn behoefte). Heldere do´s en dont´s. De Write Your Book training is een absolute aanrader als je je ei wilt leggen! Chapeau!”

 

Andries Corbijn, Freelance Business controller

“Ine is een erg gedreven trainer. Ze komt terzake en brengt de kennis op een duidelijke en aangename manier over. Ik heb heel veel info gekregen en ben zeer tevreden van de opleiding. Je merkt dat ze het graag doet.”

 

Dinand Reiling, Oprichter van Dinand Medisch Uitzendbureau

” De Write Your Book Training is eigenlijk 3 trainingen in 1! Je leert hoe je moet beginnen met jouw boek, hoe je het schrijft en hoe je het uitgeeft. De training is voor iedereen die op het punt staat om een non-fictie boek te schrijven. Deze training is onmisbaar!”

 

SPECIAAL voor jou heb ik een UNIEK AANBOD!

In plaats van de normale prijs: € 975,00 (excl. BTW) betaal jij nu:

JOUW SPECIALE DEAL: € 497,00

De waarde van deze training is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

Meld_je_nu_aan_blue21 februari 2015

 

 

 

Klik hier voor de Online Schrijfcursus om jouw boek te schrijven!